Η Εταιρία μας

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε καταστεί αξιόπιστοι εταίροι των επαγγελματιών υγείας στον ελλαδικό χώρο, μένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας: να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις υψηλής ακρίβειας, εγκυρότητας και αποτελεσματικότητας, τα οποία πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην αγορά.

Γνωρίστε μας

Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρεία Naturalis ξεκινά το οδοιπορικό της στο χώρο της υγείας το 2020,  την περίοδο της πανδημίας Covid-19, με στόχο να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς τους, προσφέροντας άμεσες και ποιοτικές λύσεις σε Διαγνωστικά Rapid Tests και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας επιλέξαμε να συνεργαστούμε με καταξιωμένες διεθνώς εταιρείες που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού με προϊόντα αποδεδειγμένης ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Είμαστε ιδιαίτεροι χαρούμενοι που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατορθώσαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη νοσοκομειακών δομών, όπως το «Θριάσιο-Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας»,  προμηθεύοντάς το με ένα από τα ισχυρότερα αντισηπτικά της αγοράς.

Έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, προσπαθήσαμε και πετύχαμε να εγγραφούμε στη συνείδηση των επαγγελματιών υγείας ως ένας υπεύθυνος προμηθευτής διαγνωστικών εργαλείων για την ανίχνευση του SARS-CoV-2, εξασφαλίζοντας σημαντικές συνεργασίες με δήμους και περιφέρειες, καθώς και με διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια εντός και εκτός Αττικής.

«Ναυαρχίδα» της προσπάθειας αυτής αποτέλεσε το τεστ αντισωμάτων NADAL® COVID-19 IgG / IgM και στη συνέχεια  το τεστ αντιγόνου της ίδιας εταιρείας, το NADAL® COVID 19 ANTIGEN TESΤ, το οποίο πραγματικά αποτέλεσε τομή για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά το πρώτο τεστ ταχείας διάγνωσης – αντιγόνου που πραγματοποιείται με δείγμα σιέλου, το Saliva Antigen Rapid Test Covid 19 της εταιρείας Zhuhai Lituo Biotechnology.

 

 

 

 

Πρόσφατα, ο κατάλογος των προϊόντων μας διευρύνθηκε με το μοναδικό -μέχρι στιγμής- στην Ευρώπη, διπλό τεστ ανίχνευσης αντιγόνου- αντισωμάτων, το Αmazing COVID-19 Ag and Ab (IgG/IgM) Sealing Tube Twin Test Strip. Πρόκειται για το μοναδικό τεστ στην ελληνική αγορά, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε όχι μόνο αν νοσούμε, αλλά και σε ποια φάση της νόσησης βρισκόμαστε, ανιχνεύοντας την ύπαρξη αντισωμάτων, παράμετρος που αφορά και τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας που διεξάγεται σε διεθνές επίπεδο, νιώθουμε ικανοποίηση και υπερηφάνεια που έχουμε καταστεί αξιόπιστοι εταίροι των επαγγελματιών υγείας στον ελλαδικό χώρο, μένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας: να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις υψηλής ακρίβειας, εγκυρότητας και αποτελεσματικότητας, τα οποία πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην αγορά.

Με την ίδια προσήλωση σε ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις εργαζόμαστε με στόχο να διευρύνουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας, καλύπτοντας ολοένα και περισσότερες εξειδικευμένες ανάγκες διαγνωστικών και μικροβιολογικών κέντρων.

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να συνδράμουμε το έργο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!