Η Εταιρία μας

Με πλήρη σεβασμό υποστηρίζουμε νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, διαγνωστικά κέντρα, ιατρεία και όλων των ειδών τις ιατρικές επιχειρήσεις.

Γνωρίστε μας

Με ενδιαφέρον στον ιατρικό τομέα -στον οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση αυτή την κρισιμη εποχή- η εταιρία μας βρισκεται κοντά σε όλους τους επαγγελματίες της ιατρικής καθώς και τους ασθενείς προσφέροντας άμεσες και ποιοτικές επιλογές σε Διαγνωστικά Rapid Tests και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα.

Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που πρωτοστατούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού με εξαιρετικά προϊόντα, και χαιρόμαστε που καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εισέλθουμε με το ισχυρότερο αντισηπτικό της αγοράς (V PROTECT της εταιρείας MEDHEL) σε νοσοκομειακές δομές όπως το Θριάσιο Ελευσίνας, καθώς και με rapid test κατά του κορονοιού (Το προϊόν είναι γερμανικής προέλευσης από την εταιρεία NAL Von Minden (υπερύψηλής τεχνολογίας, τεχνολογικού ιατρικού τομέα), θέτοντας καθημερινά όλο και υψηλότερους στόχους.

Ήδη συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ταυτόχρονα ξεκινάμε νέες συνεργασίες και με άλλες περιφέρειες και τοπικούς δήμους, για προμήθεια rapid test λόγω του ότι αναγνωρίστηκε γρήγορα η υψηλή εμπιστευτικότητα του συγκεκριμένου προϊόντος και από τον ΕΟΔΥ που το χρησιμοποίησε σε περιπτώσεις.

Φυσικά προμηθεύουμε ήδη διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Επικράτεια.

Ακόμη, μια σειρά τεχνολογικών λύσεων έχει προστεθεί πρόσφατα στο κατάλογο των προϊόντων μας, τα οποία προσφέρουν λύσεις υπερυψηλής ειδικότητας για την αντιμετώπιση της πανδημίας (μηχανήματα αυτόματης απολύμανσης χώρων, απολύμανση βιβλίων για βιβλιοθήκες, αυτόματοι πωλητές μασκών μιας χρήσης, μετρητές θερμοκρασίας σε σημεία πρόσβασης πληθυσμού, κ.α.).

Η εταιρεία μας με ιδιαίτερη ευαισθησία στο φαινόμενο COVID-19 προσπαθεί να συμβάλλει, στον βαθμό που μας αναλογεί, στην μέγιστη δυνατή προφύλαξη όλων μας
Στο καθημερινό μας αγώνα για τη καταπολέμηση της πανδημίας κάνουμε μια πολύ προσεκτική και επιστημονική επιλογή όλων των προϊόντων που προσθέτουμε στους καταλόγους μας.

Θα είναι χαρά μας να ακούσουμε και τις δικές σας ανάγκες και να σας ενισχύσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!